Despre noi

ISTORIC

Fost legionar in Legiunea Franceza (Legion Etrangere), romanul Horatiu Potra este unul dintre legionarii care dupa terminarea contractului semnat cu armata franceza s-a lansat in securitatea privata reusind datorita experientei si seriozitatii o cariera pe care orice fost militar si-ar fi dorit-o.

El a instruit, depotriva, militari guvernamentali si trupe rebele in Africa, a condus dispozitvul de securitate al emirului din Qatar si este specializat in operatiuni contrainformative. In România, Potra a infiintat prima Asociatie a veteranilor romani care au activat in Legiunea Straina.
El este, de fapt, presedintele-fondator al Asociatiei RALF (Romanii care au Activat in Legiunea Franceza).

Pe continentul african s-a ocupat de antrenarea garzii prezidentiale a fostului presedinte al Republicii Centrafricane, Ange-Félix Pattasé, si formarea Brigazilor de Interventie Rapida avand misiunea de a proteja zona diamantifera pe durata conflictului armat 2002-2003, context în care l-a cunoscut si pe colonelul Mahamat Abbo Sileck, liderul Aliantei Nationale pentru Rezistenta (ANR) - cea mai puternică organizatie rebelă din Republica Ciad.

echipa